Vremea Palma de Mallorca in perioada 30 mai – 1 iunie 2015

Vremea Palma de Mallorca

Sfarsitul de saptamana va aduce in Palma de Mallorca o vreme in general frumoasa dar cu cer partial acoperit de nori. Aceasta tendinta se ma mentine si la inceputul saptamanii viitoare. Temperatura va fi cuprinsa intre 17 si 24 de grade Celsius, fiind putin racoroasa pentru valorile normale ale acestei perioade.

Vremea Palma de Mallorca in perioada 30 mai 2015 - 1 iunie 2015
Vremea Palma de Mallorca in perioada 30 mai 2015 – 1 iunie 2015

Sambata 30 mai 2015: chiar de dimineata norii vor fi prezenti pe cer. La ora 8 AM temperature maxima va fi de 16 grade urmand  ca la orele pranzului sa atinga valoarea de 24 de grade. In jurul orelor 14 cerul va fi aproape acoperit de nori dar care vor disparea spre seara lasand soarele sa straluceasca peste orasul Palma de Mallorca si imprejurimile frumoase. Vreme numai buna de iesit la o plimbare in oras sau de a sta la o terasa cu prietenii. Daca iesiti pe seara o geaca subtire nu ar stica sa o aveti la voi. Vantul va adia usor mai ales in prima parte a zilei atingand o viteza cuprinsa intre 13 si 19 km/ora. Seara vantul va inceta aproape in totalitate. Indicele UV va avea valoarea 8 iar presiunea atmosferica va fi de 1015 hpa. Soarele la rasari la ora 6.28 si va apune la ora 21.08. Pe seara si pe timpul noptii luna va fi prezenta pe cerul din Palma de Mallorca incepand cu ora 18 pana  dimineata la ora 5.

Duminica 31 mai 2015: in ultima zi din luna mai cerul va fi acoperit de nori care vor fi mai abundenti decat in cursul zilei de sambata. Temperatura maxima va fi de 21 de grade Celsius in jurul pranzului vantul va adia usor cu o viteza de la 8 la 18 km/ora. Indicele UV va fi de 9, iar presiunea atmosferica va fi in crestere atingand valoarea de 1016hpa.

Luni 1 iunie 2015: inceput lunii iunie va aduce in Palma de Mallorca o vreme in general frumoasa dar tot putin racoroasa pentru acest interval. Se pare ca turistii si locuitorii de pe insula Mallorca vor trebui sa mai astepte cateva zile pentru a se bucura de temperaturi ce sa depaseasca 27-28 de grade. Temperatura va fi cuprinsa intre 17 si 23 de grade Celsius. Indicele UV va fi de 9 iar presiunea atmosferica va fi in scadere si va avea valoarea de 1014 hpa. Vantul va adia usor la fel ca in zilele precedente.
Va dorim un sfarsit de saptamana si de luna Mai cat mai placut. Pentru a fi la current cu ultimele prognoze meteo din Palma de Mallorca cautati pe Google dupa expresia ”vremea Palma de Mallorca www.palmademallorca.ro” sau accesati direct site-ul nostru www.palmademallorca.com.ro, sectiunea Vremea Palma de Mallorca. Pe curand :)

Share This:

Post Comment