Vremea Palma de Mallorca in perioada 19-21 iunie 2015

Vremea Palma de Mallorca
În acest weekend vreme deosebit de frumoasă în Palma de Mallorca. Profitaţi de tipul liber şi razele soarelui pentru a petrece un weekend perfect. Recomandăm  o porţie zdravănă de raze de soare. Dacă ajungeţi la plaja nu uitaţi să vă luaţi cu voi crema de protecţie.

Vremea Palma de Mallorca in perioada 19-21 iunie 2015
Vremea Palma de Mallorca in perioada 19-21 iunie 2015

Vremea Palma de Mallorca, vineri 19 iunie 2015: Soarele va străluci toată ziua iar norii vor lipsi cu desăvârşire de pe cerul din Palma de Mallorca. La amiază temperatura maximă va fi de 27 de grade. Vântul va adia ca de obicei făcând temperaturile mai uşor de suportat. Dacă vreţi să vă bălăciţi în mare trebuie să ştiţi că temperatura apei va fi de 22 grade dimineaţa iar la orele siestei de 24 de grade. Indicele UV va fi de 9 iar presiunea atmosferică de 1018 hpa. Noaptea temperatura va fluctua între 22 şi 19 grade.
Vremea Palma de Mallorca, sâmbătă 20 iunie 2015: Soarele va răsări la ora 6.25 şi va apune la ora 21.16. Vreme însorită aproape pe toată perioada zilei de sâmbată. Doar la ora siestei cerul va fi parţial acoperit cu câtiva norişori răzleţi. Dimineaţa vor fi 22 de grade în timp ce la amiază vor fi 26 de grade Celsius. Presiunea atmosferică în creştere uşoara faţă de ziua de vineri va ajunge la valoarea de 1019 hpa în timp ce indicele UV va rămâne constant la 9. Temperatura apei în creştere faţă de ziua precedentă va atinge pe seara 25 de grade Celsius.  În noaptea de sâmbătă cerul va fi senin iar luna la străluci parţial pe cerul din Palma de Mallorca, temperatura nocturnă va fi în jurul valorii de 20 de grade Celsius. O seară perfectă pentru ieşit în oraş sau o plimbare romantică pe faleză.
Vremea Palma de Mallorca, duminica 21 iunie 2015: Dimineaţa de duminică va debuta cu multe raze de soare iar temperatura va urca rapid la 25 de garde Celsius până în jurul orei 11.00, ajungând până la 27 de grade în jurul orelor 14-15. Începând cu ora 14 cerul va fi variabil, parţial noros spre seară. Vântul va adia uşor cu valori situate între 8 şi 15 km/ora.  Temperatura apei va fi de 25 de grade maxim, pe seară. Presiunea atmosferică şi indicele UV vor rămâne constant.
Să aveţi un sfârşit de săptămână cât mai frumos oriunde v-aţi afla pe insula Mallorca!

Articole recomandate: Palma de Mallorca votat cel mai bun oras unde poti trai de pe planeta
Viata de noapte in Palma de Mallorca: Club Pacha Mallorca
Catedrala Seu din Palma de Mallorca în primele 10 monumente cel mai vizitate din Spania
Acvariul din Palma de Mallorca sau Palma AQUARIUM
Insulele Baleare: Ibiza – capitala alba a distracției europene
Insulele Baleare: Menorca – Insula Albastră a Arhipelagului Baleare (2)

Mallorca: Soller si Port de Soller

Share This:

Post Comment