Hotel Palma de Mallorca – cel mai bun pret !

Palma de Mallorca – o destinație de vacanță unde mulți visează să ajungă! Vizitată de milioane de turiști anual, Palma de Mallorca este o destinație de vacanță nu numai în sezonul estival ci pe tot parcursul anului. Orașul, cât și insula Mallorca, oferă o varietate de obiective turistice ce merită vizitate: Catedrala La Seu, Acvariul din Palma de Mallorca, Castell de Bellver, zidurile orașului vechi din Palma de Mallorca, Palatul Son Amar.
Orașul Palma este plin de viață și într-adevăr elegant. Este cel mai mare port de la Marea Mediterană, are cele mai bine conservate ziduri medievale din orice oraș port din Europa, plaje de nisip, restaurante și hoteluri excelente, un centru vechi superb și una dintre cele mai impresionante catedrale din toată Spania. Deci merită să îți petreci câteva zile de vacanță în acest oraș superb. Și pentru asta ai nevoie de cameră de hotel in Palma de Mallorca.
Oferta de cazare în Palma de Mallorca este bogată și variată, prețul unei camere de hotel in Palma de Mallorca variind între 150 și 3000 de lei,în funcție de facilitățile oferite și perioada în care dorești să te cazezi. Platformele de rezervări online (OTA) pentru hoteluri indică peste 500 de unități de cazare în Palma de Mallorca.
 

Rezerva din timp o cameră de hotel in Palma de Mallorca si Economisesti bani si scapi de griji
Rezervă din timp o cameră de hotel in Palma de Mallorca și economisești bani și scapi de griji

Ce trebuie să știi înainte de a rezerva o cameră de hotel in Palma de Mallorca

Înainte de a face o rezervare pentru o cameră de hotel in Palma de Mallorca ar trebui să stabilești care sunt nevoile tale:
– ce fel de cameră îți dorești  – cu pat pentru o persoană sau pentru două,
– câte persoane vor sta în camera – în cazul în care ești însoțit de copii ai nevoie de pat suplimentar.
În plus, ar trebui să te decizi din start unde vrei să fie situat hotelul in Palma de Mallorca:
– în centrul orașului,
– aproape de plajă
– sau mai departe de aglomerație, pentru că opțiunea ta ar putea influența prețul rezervării.
De exemplu, un hotel situat în apropierea plajei din Palma de Mallorca poate avea un tarif mai mare decât unul situat mai departe.
Informează-te și despre ce drepturi ai atunci când rezervi o cameră de hotel în orice țară a Uniunii Europene, taxe suplimentare și politica de anulare.

turisti-palma-de-mallorca

 

Cum găsești cel mai bun preț pentru o cameră de hotel în Palma de Mallorca

On-line va fi mereu simplu! Există numeroase platforme online ce permit rezervarea unei camere de hotel in Palma de Mallorca, iar numărul lor este în creștere și sunt din ce în ce mai utilizate. Principale avantaje ale utilizării platformelor on-line pentru rezervarea unei camera de hotel sunt:
– rapiditatea procesului de rezervare: în câteva minute poți rezerva o cameră de hotel in Palma de Mallorca
– poți afla părerea altor turiști care s-au cazat deja la un hotel in Palma de Mallorca
– o ofertă foarte mare și variată
– afli prețul total cu toate taxele incluse
– plata se face online, cu un card bancar sau prin Paypal
Poți folosi platforme de rezervare online ca Booking.com, Venere.com, Hotels.com, plus multe altele pentru a găsi cel mai bun preț pentru o camera de hotel in Palma de Mallorca. De asemenea, informații esențiale despre prețul cel mai bun al unei camere, facilitățile oferite și părerea turiștilor ce s-au cazat la un anumit hotel puți afla folosind un metasearch hotelier (sau comparator de prețuri hoteliere) ca Trivago.ro, Hotelscan.com sau Hotelscombined.com.
“Înarmat” cu toate acestea sigur vei face cea mai bună alegere pentru a avea o ședere ieftină, plăcută și confortabilă într-un hotel din Palma de Mallorca.

Evoluția prețurilor pentru o camera de hotel în Palma de Mallorca

Prețul unei camere de hotel in Palma de Mallorca variază pe tot parcursul anului (fiind afectat de sezonabilitate) precum și de la un an la altul. Informații despre evoluția prețurilor unei camere de hotel in Palma de Mallorca sunt oferite de metasearch-ul hotelier trivago.es care ne pune la dispoziție o statistică despre evoluția prețurilor în domeniul hotelier pentru cele mai populare orașe din Spania. Evoluția prețurilor este măsurată cu ajutorul indecelui tHPI (indicele prețurilor hoteliere Trivago). tHPI arată prețul mediu pe noapte al unei camere duble standard, pentru cele mai populare destinații din Europa de pe trivago. Ofertele de preț se bazează pe statisticile obținute de la 280 de agenții de turism online și website-uri de rezervări hoteliere conectate la nivel global pe motorul de căutare de hoteluri trivago.

thpi-palma-de-mallorca-hotel-trivago-2013-2015

thpi-palma-de-mallorca-hotel-trivago-2010-2012

Anul 2015 a fost declarant de hotelierii din Palma de Mallorca “anul de aur”, hotelierii declarând venituri în creștere, precum și creșterea gradului de ocupare al hotelurilor cât și a prețului pentru o camera de hotel. Conform graficului de mai sus se observă pentru ultimii ani o creștere a prețului pentru o camera dublă standard în Palma de Mallorca. Astfel în august 2015 indicele tHPI pentru Palma de Mallorca a înregistrat cea mai mare valoare (de 175 Euro) din 2010 încoace, fiind printre cele mai ridicate din toată Spania. Hotelierii justifică creșterea prețurilor prin investițiile masive din ultimii ani în infrastructura turistică, în dotările hotelurilor și dezvoltarea facilităților oferite de acestea.

Citeste și:
Cum să rezervi on-line camere de hotel în Palma de Mallorca
Inchirieri auto in Palma de Mallorca

Share This:

Post Comment