Follow me at Magalof !

Cauți un loc unde să îți petreci concediu și să te simți minunat cum de mult nu ai mai trăit?! Atunci urmează-mă în Magaluf! A, sună-ți și cei mai buni prieteni de distracție și cele mai sexy prietene pe care le ai pentru că în Magaluf e rost de petrecere! Dar unde este acest loc feeric – Magaluf?! Cei drept și numele sună a petrecere!
Marea Mediterană – arhipelagul Baleare – insula Mallorca – Magaluf. Acum pentru că ai aflat trebuie să știi că aici ai parte de 2756 ore de Soare pe an, adică vreo 115 zile non-stop de Soare.
Așa că ia avionul și oprește-te aici în Magaluf unde te așteaptă plaje însorite, străzi umbrite de palmieri și multă distracție.
Aici, distracția începe încă de dimineață, în jur de ora 10.00 – 11.00 când poți face o baie în apa limpede și caldă a Mediteranei, apoi să te așezi la Soare pe nisipul fierbinte. Trebuie să știi că aici vara temperatura este în jur de 27-29 de grade Celsius chiar și atunci când pe Continent leșini din cauza caniculei. Briza Mediteranei va face ca atmosfera să fie perfectă și apa mării numai bună de bălăceală.Dar, pe plajă, n-o să ai timp de stat pe șezlong decât dacă ții neapărat.

magaluf
Imaginează-ți că aici, pe plajă, mixează ce-i mai adevărați DJ din lume care știu să bage spiritul petrecerii în tine. Party-urile cu spumă sunt la ordinea zilei iar ritmuri electrizante îți vor delecta auzul. Cine ar putea rezista?
Poți să te răcorești cu un fresh de fructe sau un Cocktail Ice Magaluf preparat de cei mai dibaci barmani.
magaluf1

Animatoare și dansatori îți vor delecta privirile și incita imaginația, așa că nici nu o să crezi că s-a făcut seară.
Aleargă repede în camera de hotel, fă un duș, mănâncă ceva, echipează-te și hai în club! Doar nu credeai că s-a terminat… cei mai frumos abia acum începe!

magaluf-5

Zeci de cluburi, care mai de care mai incitante, te așteaptă în Magaluf. Așa că e timpul pentru o seară dansantă cu prietenii, plus prietenii care o să ții faci, da, pentru că asta o să se întâmple. Vorba aceea „DJ – muzica mai tare și să dansăm!”, doar cei mai tari DJ din Europa și din lume mixează la butoane chiar aici în cluburile din Magaluf pe toată durata sezonului estival. Nu stau acum sa îți fac o listă cu cele mai bune cluburi din Magaluf pentru că te las să descoperi și să ne scrii impresiile tale.
Să petreci până la răsărit, într-un club din Magaluf asta înseamnă să fii „MAFIOT”, asta așa ca sa ne mai amuzam puțin și să mai folosim și o expresie în trend.
Nu rata să prinzi răsăritul alături de jumătatea ta. Zorile îți vor oferi o imagine captivantă atunci când Soarele va răsare din Mediterana. Puțin somn nu strică pentru că mâine, adică azi :), o să o iei de la capăt.
Dacă vrei să diversifici distracția poți să faci surf, să te plimbi cu banana, să închiriezi o bicicletă și să explorezi împrejurimile, plus alte chestii pe care te las să le descoperi la fața locului.

magaluf-3

Când vine vorba de Magaluf englezii sunt de părere că „don’t keep calm and let’s go at Magaluf”, așa că nu mai sta pe gânduri și follow me… at Magaluf!

Share This:

Post Comment