Rezervari on-line camera de hotel in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, capitala insulei Mallorca are o puternică infrastructură hotelieră. Ofertele de cazare in Palma de Mallorca sunt variate și poți alege dintre sute de hoteluri unde poți să te cazezi.
Totuși rezervarea on-line a unei camere de hotel
in Palma de Mallorca este întotdeauna o durere de cap. Pierzi timp și uneori bani printre sute de opțiuni diferite ale prețurilor on-line. Pentru a-ți simplifica viața în această junglă virtuală îți prezint câteva principii care întotdeauna vor face mai ușoară căutarea și rezervarea on-line a unei camere de hotel in Palma de Mallorca.

hotel-palma-de-mallorca

1. Hotărăște înainte ce cauți…
Înainte de a începe să cauți un hotel in Palma de Mallorca creionează profilul ideal. Chiar dacă mergi singur, cu persoana iubită, cu grupul de prieteni ori cu familia, hotelul unde te cazezi ar trebui să includă facilități adecvate pentru fiecare, cum ar fi bar, centru spa, piscină, sala de gimnastică sau zonă de joacă pentru copii etc.. Când ai hotărât exact ce cauți folosește filtrele în căutările tale. Majoritatea site-urilor de rezervări online au disponibile asemenea filtre. Garantez că vei economisi timp.

2. Uită-te la stele…
Nu privi spre cerul înstelat! :) Stelele din pagină indică o anumită clasă a hotelului. Dar ele nu sunt cel mai bun criteriu după care să te ghidezi pentru că în unele țări hotelurile plătesc impozit în funcție de câte stele au. Alt criteriu după care te poți ghida ar fi reputația. În concluzie, ar trebui să găsești un echilibru între numărul de stele și reputația hotelului.

3. Citește comentariile celor care au fost deja acolo…
Sigur alte persoane au fost înaintea ta cazate la acel hotel și au lăsat comentarii lor despre experiența pe care au avut-o la acel hotel pe site-urile de rezervări, așa că poți să îți faci o idee și să înțelegi mai bine punctele tari și slabe ale hotelului. Ca să nu pierzi timpul poți avea încredere în nota indicată de trivago care rezumă recenziile postate de alți călători de pe 30 de site-uri de rezervări. Desigur poți citi și comentariile postate.

4 Compară, compară și iar compară
Când te-ai hotărât  asupra unui hotel in Palma de Mallorca o să observi că prețul variază în funcție de site-ul de rezervări. Ca să găsești cel mai bun preț și să economisești timp apelează la un comparator de prețuri precum  trivago care îți arată cel mai bun preț comparând  peste 270 de site-uri de rezervări online. Economisești astfel timp prețios și bani.

5. Ferește-te de notele de subsol (*)
Întotdeauna trebuie să fii atent la ceea ce este și ce nu este inclus în preț. Poți avea surprize ca: WiFi nu este gratuit, micul dejun nu este inclus în preț sau nu ai acces la spa sau piscină. Deci citește cu atenție informațiile legate de preț și serviciile incluse.

6. Verifică întotdeauna de două ori! Întotdeauna!
Înainte de a da numărul cardului verifică cu atenție ceea ce ești pe punctul de a rezerva (numele hotelului,
localitatea, perioada, facilități și servicii incluse în preț și nu în ultimul rând politica de anulare).
Cel mai important verifică BINE date tale personale. Sună banal dar este greșeala cea mai frecventă în procesul de rezervare on-line a unei camere de hotel in Palma de Mallorca. O reverificare simplă te poate scuti de stres și timp pierdut.

Rezervarea a fost realizată cu succes!
Acum că ai rezervat o cameră de hotel in Palma de Mallorca poți să descoperi sugestiile noastre despre obiectivele turistice de pe insulă chiar aici. Să ai o vacanță minunată în Palma de Mallorca!

cazare-palma-de-mallorca

Share This:

One Comment - Write a Comment

  1. Uite ca am citit un mesaj prea interesant prezentat intr-un mod greu de gasit in netul din Romania. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

    Reply

Post Comment